Opstaldning

I Hørsholm Rideklub gør vi alt, hvad vi kan for at have gode vilkår og hestevelfærd, når din hest er opstaldet ved os. Ryttere på HØRS er meget alsidige med forskellige "rideinteresser" - spring på hyggeplan, skovtur, military, jagt og med absolut hovedvægt på dressur.

Hestene står på træpiller eller spåner. Pensionærerne muger selv, dog er der mulighed for at tilkøbe mugning i forbindelse med ferier og sygdom. Der fodres med kerne og wrap 3 gange om dagen, alle 7 dage om ugen. En rimelig mængde kerne og wrap er indeholdt i boksprisen, ønskes yderligere, skal dette tilkøbes. Man har mulighed for at have "eget" foder med (desværre ingen refusion).

Personalet lukker hestene til og fra fold alle dage med få undtagelser. Om sommeren har man mulighed for at få sin hest på græsfold mod betaling.

Du tilmelder dig opstaldning i menuen "tilmelding". Du skal dog først kontakte Mette for at høre til venteliste/hvornår du kan få en boks, på telefon: 22 36 47 42

Læs også "betingelser" der forefindes under "Tilmelding"

Vores pris for opstaldning er baseret på at alle pensionærer giver en hånd med i forbindelse med vedligehold, oprydning, stævner, ridelejre og andre arrangementer, sygdom blandt personalet, etc.

På Hørsholm Rideklub forventer vi, at der er fuld forældreopbakning til børn og unge med pony/hest opstaldet på stedet både til daglig og i forbindelse med at give en hånd med på stedet.

Opstaldning pr. måned Pris pr. måned
Hest (inkl. foder, wrap, 2 ps træpiller/1 ps spåner om ugen, fold og ridehus) Kr. 3350
Pony (inkl. foder, wrap, 2 ps træpiller/1 ps spåner om ugen, fold og ridehus) Kr. 3100
Tomboksleje Kr. 2000