Skip Navigation Links

Opstaldning

 
I Hørsholm Rideklub gør vi alt, hvad vi kan for at have gode vilkår og hestevelfærd, når din hest er opstaldet ved os. Ryttere på HØRS er meget alsidige med forskellige "rideinteresser" - spring på hyggeplan, skovtur, military, jagt og med absolut hovedvægt på dressur. 

Vi tilbyder fuldpension.

Hestene står på træpiller i boks. Der muges dagligt og fodres med kerne og wrap 3 gange om dagen, alle 7 dage om ugen. Man har mulighed for at have "eget" foder med (desværre ingen refusion).
 
Hestene kommer på fold, alle dage med få undtagelser. Om sommeren har man mulighed for at få sin hest på græsfold mod betaling.
 
Du tilmelder dig opstaldning i menuen "tilmelding". Du skal dog først kontakte Mette for at høre til venteliste/hvornår du kan få en boks, på telefon: 22 36 47 42
 
Læs også "betingelser" der forefindes under "Tilmelding"
 
På Hørsholm Rideklub forventer vi, at der er fuld forældreopbakning afhængig af alder, til ponyryttere. Vi er ligeledes en klub, der er afhængig af frivillige hænder, og det forventes, at alle byder ind med hjælp (hvilket kan være alt lige fra græsslåning, hjælp til stævner, malerarbejde, PR/sponsor udvalg eller andet)
 
 
Opstaldning pr. måned Pris pr. måned
Medpas hest (inkl. foder, wrap, 3 poser træpiller, mugning hver dag, fold og ridehuskort) Kr. 4250
Medpas pony (inkl. foder, wrap, 3 poser træpiller, mugning hver dag, fold og ridehuskort) Kr. 4000
Tomboksleje Kr. 2000
Fluenet/maske i forbindelse med fold Kr. 100
Gamacher, klokker af/på fold Kr. 200
Sommer: Sæson-græs Kr.  (pr. år)


Medlemskab voksen pr. halvår Kr. 500
Medlemskab barn pr. halvår Kr. 400