COVID-19 FORHOLDSREGLER
Husk at holde afstand og spritte af.

TILMELDING TIL RIDESKOLEN
Vi har enkelte ledige pladser på halvtimeshold (begyndere) og på heltimeshold (forskellige niveauer). Før du tilmelder dit barn til hold i rideskolen, beder vi dig kontakte vores undervisningsleder, Lone Thomsen. Du kan sende Lone en SMS eller ringe til hende på 5217 8517. Du kan også sende Lone en e-mail på: rideklub@horsholm-rideklub.dk

Vi har plads til 24 pensionærer. Vores bokse er ca. 12 m2 store og bunden er dækket med gummimåtter. Personalet lukker til og fra fold syv dage om ugen, ligesom personalet fodrer tre gange om dagen. Pensionærerne muger selv, dog er der mulighed for at tilkøbe mugning i forbindelse med ferier og sygdom. Vi har desværre ikke mulighed for at tage imod heste/ponyer der skal gå på enefold.
På HØRS er vores pris for opstaldning baseret på at alle pensionærer giver en hånd med i forbindelse med vedligehold, oprydning, stævner, ridelejre og andre arrangementer, sygdom blandt personalet, etc.
Har du spørgsmål angående potentiel opstaldning er du meget velkommen til at kontakte Mette Eickhoff på telefon/SMS (22 36 47 42). I øjeblikket har vi ingen ledige bokse, men du er altid velkommen til at skrive dig på venteliste til en boks.

BESTYRELSEN

Bestyrelsen ønsker at supplere sig med et medlem, der vil påtage sig ansvaret for det daglige vedligehold så som indkøb af materialer og redskaber, kontakt til og koordinering af håndværkere, med videre. Er du interesseret så kontakt Christina Dahl på telefon 2261 8014.