COVID-19 FORHOLDSREGLER
Husk at holde afstand og spritte af.

TILMELDING TIL RIDESKOLEN
Vi har enkelte ledige pladser på halvtimeshold (begyndere) og på heltimeshold (forskellige niveauer). Før du tilmelder dit barn til hold i rideskolen, beder vi dig kontakte vores undervisningsleder, Lone Thomsen. Du kan sende Lone en SMS eller ringe til hende på 5217 8517. Du kan også sende Lone en e-mail på: rideklub@horsholm-rideklub.dk

Har du spørgsmål angående opstaldning kontakt Mette på: metteeickhoff@gmail.com eller 2236 4742.

BESTYRELSEN
Bestyrelsen kan bruge et yderligere medlem, der vil være ansvarlig for vedligehold, Hørs' arbejdsdage, kontakt til håndværkere, vedligeholdelse af maskiner, indhentning af tilbud, bestilling af reservedele mm. For yderligere information kontakt Formand Christina Dahl på cd@inova.dk eller 22618014.