Skip Navigation Links

 
   
Velkommen til Hørsholm Rideklub!
  
Nyheder
 

COVID-19 FORHOLDSREGLER
Husk at holde afstand og spritte af.
 
TILMELDING TIL RIDESKOLEN
Vi har enkelte ledige pladser på halvtimeshold (begyndere) og på heltimeshold (forskellige niveauer). Før du tilmelder dit barn til hold i rideskolen, beder vi dig kontakte vores undervisningsleder, Lone Thomsen. Du kan sende Lone en SMS eller ringe til hende på 5217 8517. Du kan også sende Lone en e-mail på: rideklub@horsholm-rideklub.dk


  

OPSTALDNING
Vi har plads til 24 pensionærer. Vores bokse er ca. 12 m2 store og bunden er dækket med gummimåtter. Personalet lukker til og fra fold syv dage om ugen, ligesom personalet fodrer tre gange om dagen. Pensionærerne muger selv. Vi har desværre ikke mulighed for at tage imod heste/ponyer der skal gå på enefold.

På HØRS er vores pris for opstaldning baseret på at alle pensionærer giver en hånd med i forbindelse med vedligehold, oprydning, stævner, ridelejre og andre arrangementer, sygdom blandt personalet, etc.

Har du spørgsmål angående potentiel opstaldning er du meget velkommen til at kontakte Mette Eickhoff på telefon/SMS (22 36 47 42). I øjeblikket har vi ingen ledige bokse, men du er altid velkommen til at skrive dig på venteliste til en boks.