Skip Navigation Links
 
   
Velkommen til Hørsholm Rideklub!
  
Nyheder
Hørsholm rideklub har ledig boks.
Hestene står på spåner og der er gummimåtter i boksene. Man muger selv. Der fodres af personalet 7 dage om ugen med kerne og wrap/hø 3 gange om dagen, Optil 12 kg wrap/hø pr. dag i boksprisen. Ekstra foder og spåner kan tilkøbes.
Personalet lukker hestene til og fra fold alle dage. Store græsfolde fra ca.1.juni til 31.oktober. Mindre vinterfolde med sand/grus fra ca. 1. november.
Kontakt Christina Dahl på mobil 22618014.


TILMELDING TIL RIDESKOLEN
Vi har enkelte ledige pladser på halvtimeshold (begyndere) og på heltimeshold (forskellige niveauer). Før du tilmelder dit barn til hold i rideskolen, beder vi dig kontakte vores undervisningsleder, Lone Thomsen. Du kan sende Lone en SMS eller ringe til hende på 5217 8517. Du kan også sende Lone en e-mail på: rideklub@horsholm-rideklub.dk
  
OPSTALDNING
Vi har plads til 25 pensionærer. Vores bokse er ca. 12 m2 store og bunden er dækket med gummimåtter. Personalet lukker til og fra fold syv dage om ugen, ligesom personalet fodrer tre gange om dagen. Pensionærerne muger selv. 


På HØRS forventes at alle giver en hånd med i forbindelse med vedligehold, oprydning, stævner, ridelejr og andre arrangementer.

Har du spørgsmål angående potentiel opstaldning er du meget velkommen til at kontakte Formand Christina Dahl på telefon/SMS (22 61 80 14). 


Åbningstider: mandag-fredag kl.6.30-22.00  lørdag-søndag kl.6.30-21.00.