Skip Navigation Links
 
   
Velkommen til Hørsholm Rideklub!
  
Nyheder
 
COVID-19 FORHOLDSREGLER
Der er for nærværende og indtil andet meddeles ingen adgang for gæster på Hørsholm Rideklub. Alle medlemmer har modtaget e-mails med specifikke regler angående medlemmers adgang til rideklubben i den nuværende situation. Klubben har medarbejdere og medlemmer i særlig risikogruppe, og vi har alle et ansvar for at beskytte hinanden ved at overholde disse regler.
 
TILMELDING TIL RIDESKOLEN
Vi har enkelte ledige pladser på halvtimeshold (begyndere) og på heltimeshold (forskellige niveauer). Før du tilmelder dit barn til hold i rideskolen, beder vi dig kontakte vores undervisningsleder, Lone Thomsen. Du kan sende Lone en SMS eller ringe til hende på 5217 8517. Du kan også sende Lone en e-mail på: rideklub@horsholm-rideklub.dk
 
OPSTALDNING
Har du spørgsmål angående opstaldning kontakt Mette på: metteeickhoff@gmail.com eller 2236 4742.
 
 
BESTYRELSEN 
Bestyrelsen kan bruge et yderligere medlem, der vil være ansvarlig for vedligehold, Hørs' arbejdsdage, kontakt til håndværkere, vedligeholdelse af maskiner, indhentning af tilbud, bestilling af reservedele mm. For yderligere information kontakt Formand Christina Dahl på cd@inova.dk eller 22618014.