Skip Navigation Links
 
   
Velkommen til Hørsholm Rideklub!
  
Nyheder
TILMELDING TIL RIDESKOLEN
Vi har enkelte ledige pladser på halvtimeshold (begyndere) og på heltimeshold (forskellige niveauer). Før du tilmelder dit barn til hold i rideskolen, beder vi dig kontakte vores undervisningsleder, Lone Thomsen. Du kan sende Lone en SMS eller ringe til hende på 5217 8517. Du kan også sende Lone en e-mail på: rideklub@horsholm-rideklub.dk


  
OPSTALDNING
Hestene står på spåner og der er gummimåtter i boksene. Boksene er mål 12 m2 med vindue. Man muger selv. Der fodres af personalet 7 dage om ugen med kerne og wrap/hø 3 gange om dagen. Ekstra foder og spåner kan tilkøbes.
Personalet lukker hestene til og fra fold alle dage. Store græsfolde fra ca.1.juni til 30.september. Mindre vinterfolde med sand/grus. 


På HØRS forventes at alle giver en hånd med i forbindelse med vedligehold, oprydning, stævner, ridelejr og andre arrangementer.

Har du spørgsmål angående potentiel opstaldning er du meget velkommen til at kontakte Formand Christina Dahl på telefon/SMS 22 61 80 14 eller e-mail christina@daylie.dkÅbningstider: mandag-fredag kl.6.30-22.00  lørdag-søndag kl.6.30-21.00.