Skip Navigation Links
   
Velkommen til Hørsholm Rideklub!
  
Nyheder
 

HUSK ARBEJDSDAGEN DEN 26. MAJ
Husk vi holder arbejdsdag i Hørsholm Rideklub søndag den 26. maj fra 10.00-16.00. Det er dagen, hvor vi sammen sætter vores dejlige faciliteter i stand. Vi har brug for alle gode kræfter, for der er masser at tage fat på. Så sæt kryds i kalenderen – uanset om du er rideskoleforælder, rideskoleelev, bedsteforælder eller pensionær
. 

NÆSTE STÆVNE
Der er udvidet klubstævne den 11.-12. maj med spring lørdag og dressur søndag. Læs invitation til stævnet her. 

BESTYRELSESMEDLEM TIL DSIHR
Den Selvejende Institution Hørsholm Ridehus, som ejer og varetager bygningerne, søger nyt bestyrelsesmedlem. Drømmescenariet er en person med uddannelse indenfor arkitektur, snedkeri eller anden håndværksmæssig baggrund, der har interesse i at se vores sted velbevaret. Er du den person, eller kender du en? Kontakt daglig leder Charlotte Pramman for at høre nærmere. 
 
BESTYRELSESMØDER 
Der blev den 4. april 2019 afholdt konstituerende bestyrelsesmøde i den nye bestyrelse. Det betyder, at rollerne er blevet fordelt. Christina Dahl (Daily) er formand og har særligt ansvar for personale og tilskud. Britt Thage (Peanut) fortsætter som næstformand og har særligt ansvar for vedligehold. Pia Bodal (Chaplin, der tidligere stod på HØRS) fortsætter til næste generalforsamling som kasserer og opdaterer hjemmesiden. Jannie Fagerlund (Venus) overtager rollen som sekretær. Mette Eickhoff (Lego) har særligt ansvar for boks- og trailerudlejning og medvirker i rideskoleplanlægning. Anne-Mette Bødker (Tiny) træder ind i stævneudvalget og har ansvar for cafeen ved stævnerne. Bente Eyde (Mariposa) understøtter den daglige leder og kasseren med klubbens daglige bogholderi. Der er et referat fra mødet på vej. 
 
OPSTALDNING
Der er p.t. ingen ledige bokse. Skriv til Mette for at komme på venteliste på: metteeickhoff@gmail.com eller 2236 4742 for at høre nærmere og evt. få en rundvisning.