Pr. den 1. februar har vi en ledig boks samt pr. den 1. marts har vi 2 ledige udebokse (Fantastisk lækre, bygget i 2016, allergivenlige mm.). Skriv til Mette på mail eller sms, hvis du ønsker fremvisning eller at høre nærmere: metteeickhoff@gmail.com eller 2236 4742.

BESTYRELSEN
Bestyrelsen har suppleret sig selv med fire nye medlemmer: Christine Redanz (Kasserer), Susanne Wildt (medlem), Thomas Gybel (medlem) og Camilla Jung (medlem).                De resterende medlemmer er: Christina Dahl (Formand), Mette Eickhoff (Næstformand) samt Anne Mette Bødker Møller (medlem)

BESTYRELSESMEDLEM TIL DSIHR
Den Selvejende Institution Hørsholm Ridehus, som ejer og varetager bygningerne, søger nyt bestyrelsesmedlem. Drømmescenariet er en person med uddannelse indenfor arkitektur, snedkeri eller anden håndværksmæssig baggrund, der har interesse i at se vores sted velbevaret. Er du den person, eller kender du en? Kontakt daglig leder Charlotte Pramman for at høre nærmere.