Skip Navigation Links
 
 
 
Velkommen til Hørsholm Rideklub!
 
 
 
 
Nyheder fra HØRS....... 
 

HUSK ARBEJDSDAGEN DEN 26. MAJ
Husk vi holder arbejdsdag i Hørsholm Rideklub søndag den 26. maj fra 10.00-16.00. Det er dagen, hvor vi sammen sætter vores dejlige faciliteter i stand. Vi har brug for alle gode kræfter, for der er masser at tage fat på. Så sæt kryds i kalenderen – uanset om du er rideskoleforælder, rideskoleelev, bedsteforælder eller pensionær
. 

NÆSTE STÆVNE
Der er udvidet klubstævne den 11.-12. maj med spring lørdag og dressur søndag.

GENERALFORSAMLINGEN AFHOLDT
Tak for generalforsamlingen den 21. marts 2019. Det godkendte regnskab ligger nu her på hjemmesiden. Christina Dahl blev genvalgt til formand. Der blev valgt tre nye medlemmer til bestyrelsen: Bente Eyde (Mariposa), Jannie Fagerlund (Venus) og Anne-Mette Bødker Møller (Tiny). Velkommen til de tre! De tre eksisterende medlemmer af bestyrelsen var ikke på valg (Mette Eickhoff, Britt Thage og Pia Bodal). Dermed består bestyrelsen af syv medlemmer. Læs hele referatet fra generalforsamlingen 2019 her.
 
BESTYRELSESMØDER 
Der blev den 4. april 2019 afholdt konstituerende bestyrelsesmøde i den nye bestyrelse. Det betyder, at rollerne er blevet fordelt. Christina Dahl er formand og har særligt ansvar for personale og tilskud. Britt Thage fortsætter som næstformand og har særligt ansvar for vedligehold. Pia Bodal fortsætter som kasserer og opdaterer hjemmesiden. Jannie Fagerlund overtager rollen som sekretær. Mette Eickhoff har særligt ansvar for boks- og trailerudlejning og medvirker i rideskoleplanlægning. Anne-Mette Bødker træder ind i stævneudvalget og har ansvar for cafeen ved stævnerne. Bente Eyde understøtter den daglige leder og kasseren med klubbens daglige bogholderi. Der er et referat fra mødet på vej. 
 
OPSTALDNING
Der er p.t. ingen ledige bokse. Skriv til Mette for at komme på venteliste på: metteeickhoff@gmail.com eller 2236 4742 for at høre nærmere og evt. få en rundvisning.