Nyheder fra HØRS.......

WRAP OG HØ
I forbindelse med tørken i hele Danmark, er der meget minimal høst af wrap og hø. Vi er heldige at have et rigtig godt samarbejde med vores leverandør og derved sikre at vores heste kan få den wrap de har brug for.

Vi har pt. et par ledige bokse. Skriv til Mette på: metteeickhoff@gmail.com eller 2236 4742 for at høre om ledige bokse eller for at blive skrevet på venteliste.

BESTYRELSEN
Kort efter  konstitueringen af den bestyrelse, der blev valgt på generalforsamlingen den 22/3-18, har to af de nyvalgte medlemmer valgt at trække sig. Derfor består bestyrelsen nu af: Formand Christina Dahl, Jeanne von Schoubye, Pia Bodal, Sisse Langkilde, Britt Thage og Mette Eickhoff. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til aktiviteter eller har ting, du gerne vil drøfte.