Skip Navigation Links
 
 
 
Velkommen til Hørsholm Rideklub!
 
 
 
 
Nyheder fra HØRS....... 
 
GENERALFORSAMLING
Årets generalforsamling bliver den 22. marts 2018 kl. 19.30 for alle medlemmer af klubben og forældre til unge under 18, der er medlem. Vel mødt!

PRIVAT UNDERVISNING
Lene har overtaget koordineringen af Jannie Nichums undervisning på HØRS. Hvis du ønsker at høre mere, kan du kontakte Lene (Bella).
 
STÆVNER
Næste stævne, der er åbent for alle, er det udvidede klubstævne med spring lørdag 14. april og dressur søndag 15. april.
 
RIDELEJRE 2018
Der er åbnet for tilmelding til årets ridelejre. I påsken er der ridelejr for elever på vores halvtimeshold og begyndere på heltimeshold. I sommerferien er der ridelejr for alle i uge 27 og 32. Tilmelding via klubmodul. 
 
OPSTALDNING
Skriv til Christina på: cd@inova.dk for at høre om evt. ledige bokse og for at blive skrevet på venteliste.
 
HØRS UDVALG.....
På Silkes opfordring har vi nu fået et festudvalg med følgende medlemmer: Silke, Hanne og Simone. De står for arrangementer/fester mm. I stævneudvalget mangler vi til gengæld hænder for at kunne gennemføre stævner. I dag består stævneudvalget af: Mette, Britt (Peanut), Lone, Thomas (Laila) og Katrine Karlshøj. Kontakt gerne Mette, hvis du har lyst til at være en del af stævneudvalget (det er jo der beslutninger træffes om hvilke stævner, klasser mm vi skal have)