Skip Navigation Links
 
   
Velkommen til Hørsholm Rideklub!
  
Nyheder
 
 Online booking til privatundervisning.
Se linket under Privatundervisning. Klik på linket for, at se oversigt. Kontakt Christina Dahl for adgangskode til at booke tider. Ingen privatundervisning i rideskoletiderne i ridehus.
 
 
Hørsholm Rideklub ønsker alle et rigtig godt nytår og håber at alle kommer godt ind i det!
 
 
LUCIAOPTOG 
Søndag den 15. december kl. 16.30 inviterede vi alle medlemmer samt Hørsholms borgere til luciaoptog, gløgg samt æbleskiver. Det var et fantastisk arrangement med masser mennesker, flot ridning, skøn julestemning og fin dækning i Frederiksborg amts avis.
  
 
OPSTALDNING
Vi har ingen ledige bokse. Skriv til Mette hvis du ønsker at blive skrevet på ventelisten: metteeickhoff@gmail.com eller 2236 4742 for at høre nærmere og evt. få en rundvisning.
 
ÅRETS SIDSTE STÆVNE 
Søndag den 3. november afholdt vi sløjfedressur med 82 starter. En STOR tak til alle de startende, det er fantastisk at se så mange dedikeret ryttere både fra klubben men også alle jer der kommer udefra!
  
EFTERÅRS STÆVNE
Tak for et fantastisk klubstævne i spring og dressur den 28. og 29. september. Se alle de flotte billeder fra to skønne dage på facebook, hvor bla. der blevet kåret årets klubmestre: https://www.facebook.com/groups/69936254859/
 
 
BESTYRELSESMEDLEM TIL DSIHR
Den Selvejende Institution Hørsholm Ridehus, som ejer og varetager bygningerne, søger nyt bestyrelsesmedlem. Drømmescenariet er en person med uddannelse indenfor arkitektur, snedkeri eller anden håndværksmæssig baggrund, der har interesse i at se vores sted velbevaret. Er du den person, eller kender du en? Kontakt daglig leder Charlotte Pramman for at høre nærmere.