COVID-19 FORHOLDSREGLER
Der er for nærværende og indtil andet meddeles ingen adgang for gæster på Hørsholm Rideklub. Alle medlemmer har modtaget e-mails med specifikke regler angående medlemmers adgang til rideklubben i den nuværende situation. Klubben har medarbejdere og medlemmer i særlig risikogruppe, og vi har alle et ansvar for at beskytte hinanden ved at overholde disse regler.

TILMELDING TIL RIDESKOLEN
Før du tilmelder dit barn til hold i rideskolen, beder vi dig kontakte vores undervisningsleder, Lone Thomsen. Du kan sende Lone en SMS eller ringe til hende på 5217 8517. Du kan også sende Lone en e-mail på: rideklub@horsholm-rideklub.dk

Vi har ingen ledige bokse. Ønsker du at blive skrevet op på venteliste eller at høre nærmere kontakt Mette: metteeickhoff@gmail.com eller 2236 4742.

BESTYRELSEN
Vi søger frivillige medlemmer til bestyrelsen som vedligeholdelsesansvarlige, der kan være en hjælp til vores handyman, ansvarlig på Hørs' arbejdsdage, kontakt til håndværker, vedligeholdelse af maskiner, hente tilbud, bestille af reservedele mm. For yderligere information kontakt Formand Christina Dahl på cd@inova.dk eller 22618014.