FACILITETER PÅ HØRSHOLM RIDEKLUB

Hørsholm Rideklub holder til i de mest skønne omgivelser, direkte til skov. Fra Folehaveskoven kan man ride hele vejen til Dyrehaven. Vi er centralt placeret i Hørsholm og det er let at komme til via bus, tog eller bil.

Staldene er opdelt med en ny stald, ældre stald samt udebokse. I den nye stald er der to sadelrum, vaskeplads samt solarium. Stalden er en ”hybrid stald” med fantastisk udluftning, lys og et sundt klima med vinduer i alle bokse. I den ældre stald (Gl. stald) oplever man en hyggelig atmosfære, højt til loftet og et godt klima. Der er ligeledes adgang til sadelrum samt rytterstue og toiletter. Ved udeboksene er der naturligvis god udluftning og hestene elsker at kigge ud på foldene samt banerne.

Vi har to udendørsbaner; dressurbanen der er 20 x 60m, belyst og med en fantastisk fjedrene bund samt en endnu større bane. Ridehuset er det tidligere royale ridehus, hvor Frederiksborghestene blev opdrættet. Med 18 meter til loftet, lamper med kongekroner, spejle på hele den ene kortside samt et mindre på den ene langside, er det et skønt og inspirerende sted at ride. I ridehuset er der ligeledes en fantastisk fjedrene fiber bund, anlagt i 2018. Alle baner bliver kørt 6 gange om ugen. Ridehuset vandes efter behov.

Vi har gode jordfolde hvor hestene er ude 2,5 timer om formiddagen. Om eftermiddagen er man selv velkommen til at sætte sin hest ud. Om sommeren låner vi græsfolde der støder op til vores egne jordfolde, hvor hestene er ude 5-6 timer. Vi låner desuden to folde ved skoven, hvoraf den ene anvendes til døgnfold om sommeren.

G. Stald

Ny stald